Жосе проговори: Мечтаех за такъв балансиран Интер, Ето\'o не е по-лош от Ибра

16:08
Жосе проговори: Мечтаех за такъв балансиран Интер, Ето\'o не е по-лош от Ибра
Жосе Моуриньо най-после проговори и даде отговор на много въпроси, които вълнуват феновете на Интер.

През последните седмици Специалния запазваше гробно мълчание, а всички искаха да знаят мнението му най-вече относно трансферната сага по преминаването на Златан Ибрахимович в Барселона.

Днес португалският специалист даде ново начало на медийните си изяви и в обширно интервю за "Гадзета дело Спорт" коментира актуалните събития около "нерадзурите".

"Мечтаех за такъв балансиран Интер и ето, че вече това е факт. Исках различен защитник от тези, които вече имах и го намерих в лицето на Лусио. Търсех качествен халф и взехме Тиаго Мота, исках плеймейкър – осигурихме Александър Хлеб, поисках качествен голмайстор и привлякохме Диего Милито. Няма как да не съм доволен", каза Моуриньо.

"Само глупав треньор ще се радва да изгуби Ибра, но също така само глупав треньор няма да се радва да има Ето\'о. Много съм щастлив от неговото привличане. Дали се чувствам предаден от Златан? Разбира се, че не. Мислех, че той ще остане, защото само Реал харчи луди пари, но ето, че и Барселона го направи. Няма проблем, всичко е наред. Факт е, че това бе сделката на лятото и тя възлиза на 80 милиона, защото Ето\'о не струва и евро по-малко от Ибра”, сподели още Специалния.

"Това ще бъде съвсем различен Интер. Преди играта на отбора се въртеше около Ибрахимович, но сега нещата ще са различни. Ще задържаме повече топката в средата на терена, Ето\'о е бърз, а Милито е отличен в наказателното поле и това ни дава много опции в атака", каза в заключение португалският наставник на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

basket4o
27.07.2009 08:19

Според мене Интер направиха най - добрата сделка този сезон . И най- добрата сделка в историята на клуба .. *smile*

krasenco
25.07.2009 23:07

Откъдето и да го погледнем Интер осъществиха супер изгодна сделка.Ето е супер класен нападател,а и за 40 мил.може да се купи друг класен играч.Така вместо един,класните играчи стават 2-ма.

Cris_7
25.07.2009 20:56

Прав си е.. Сега си имат добри футболисти и ще купят 1-2 ма и пак ще са добре *wink*

Adrian000
25.07.2009 19:50

Според мен този сезон ще има кой да дава топки за Ето'о и Милито ,Интер разполагат с отлични халфове ,а и не е приключила селекцията. Санети, Станкович, Мота,Хлеб, Камбиасо, Мунтари като добавим бековете Сантон и Майкон дори може би Лусио, Интер определено според мен дори ще играе по- нападателно от преди ,в селекциата обаче трябва да влезнат поне едно крило и един централен защитник ,Моуриньо все пак е страхотен специалист и си знае работата ,а в понеделник ще разполага и с повече пари за селекция след като финализират сделката за Ибра. Освен това продължа да се търсят отбори на Круз, Обиня, Куарешма, Мансини, Виера, Бурдисо и Ривас. Интер ще има абсолютно нов облик следващия сезон.

cris7ronaldooo
25.07.2009 19:43

Аз съм от Манчестър но изненадващо Жозе ми е любимият трениор много съм чел и гледал тактиките му той е уникален във своята област но си му личи че го е много яд да Ето е отличен нападател много качествен играч но Ето е тип човек ако мо подадеш ще вкара ако не лошо докато Ибра може да реши всеки мач сам съмичак гледал съм ИНТЕР и съм виждал какво прави Ибра за тях много исках да дойде на Олд Трафорд но уви ще се радвам да го видя със фланелката на барса *smile*

gosho0o0
25.07.2009 18:34

аве мойте научете се, че се казва ЖоЗе не жосе

Adrian000
25.07.2009 16:26

Определено Интер този сезон ще бъде по- добър ,а и очаквам да бъдат привлечени още 1-2ма футболисти вярвам ,че е възможно някой от Ди Мария, Хамсик, Касано и Джинас да акустира. В Реал също могат да се търсят добри футболисти изпаднали в немислост Снайдер, Ван Дер Ваарт, Робен най- добре би било да се привлече Робен естествено ,но никой незнае какво си е наумил Специалния дано бъде открит и новият Давиде Сантон!

gocktherock
25.07.2009 16:18

Между другото наистина Интер така изглежда по-добре. Ще ги видим новия сезон, но съм сигурен, че ще са корав противник на всички отбори